Salam,

Maaf kepada semua pelanggan, segala urusniaga dihentikan sehingga diberitahu kelak.

Terima kasih.

Monday, October 26, 2009

Stoo Tey Cafe
STOO TEY CAFE - Kopi Pra Campuran FOR MEN

Retail Price : RM19.90 (10 SACHET)~~ IDAMAN SETIAP LELAKI ~~Pehh Power!!!

Inilah pasangan ideal cocoa collagen!!! dirumus khas utk org Lelaki.
1. Untuk sesiapa yang memerlukan tenaga berpanjangan dan tidak mengantuk di malam atau siang hari.
2. Sesiapa yang selalu drive malam, balik kerja lewat.
3. Lepas letih bersukan, minuman ini amat sesuai sekali sebagai pengembali tenaga dalam badan. Dengan secawan Stoo Tey Cafe anda pasti berpuas hati dan bertenaga sepanjang hari tidak kira masa di mana sahaja walau apa jua yang anda lakukan... Cubalah Stoo Tey Cafe, produk paling laris murah 100% memberi kepuasan pada anda yang menikmatinya..
Kandungan & Khasiat:
Tribulus Teresteris
Ia terkenal digunakan sebagai herba untuk meningkatkan libido dan kesuburan.Ia membantu melancarkan peredaran darah pada alat kelamin, mengurangkan tekanan darah dan mengurangkan tahap kolestrol.
Horny Goat Weed
Membantu meningkatkan kesihatan dan gaya hidup. Membantu meningkatkan tenaga, mengimbangi hormon dan melancarkan peredaran darah
Bee Pollen
Mengandungi unsur antibiotik, membantu komposisi darah, merawat anemia, meningkatkan penghasilan antibodi badan untuk menentang barah.
Madu Lebah
Digunakan untuk merawat hampir semua jenis penyakit. Merawat ketidaksuburan, mencegah serangan sakit jantung, mengurangkan tahap kolesterol dalam darah dan meningkatkan tahap ketahanan badan.
Saw Palmetto
Mengurangkan simptom pembesaran kelenjar prostat (BPH) seperti kerap membuang air kecil terutama sekali di waktu malam dan meningkat kualiti hidup secara umum.
Ginkgo Biloba
Meningkatkan daya ingatan dan penumpuan. Melancarkan peredaran darah dan menghilangkan tekanan. Mengandungi unsur anti-vertigo dan anti-depresisive.
Astragalus
Meningkatkan sistem ketahanan badan terhadap penyakit. Mengandungi unsur anti-oksida, anti-bakteria, anti-radang dan diuretic(membantu membuang cecair dari badan).
Ashwagandha
Mengandungi unsur sedatif, anti-oksida, ia juga digunakan untuk keupayaan seks di samping ia merupakan adaptogen di mana ia meningkatkan ketahanan badan terhadap tekanan dan keletihan.
Rehmannia
Dikenali juga sebagai “Chinese Foxglove”. Ia digunakan sebagai herba perubatan di Asia untuk merawat anemia, pening dan sembelit. Ia mengandungi vitamin A, B, C dan D.
Tongkat Ali
Meningkatkan hormon testosterone dalam badan di samping meningkatkan saiz otot, kekuatan dan keupayaan. Ia juga dapat melawan keletihan.
Maca
Meningkatkan libido dan kualiti semen, mengoptimumkan paras nutrien yang digunakan oleh sistem endoktrin.
Ginseng
Meningkatkan libido dan capulatory performance. Kandungan ginsenoidnya boleh membantu ereksi zakar. Ia juga meningkatkan ketahanan badan terhadap tekanan dan mengurangkan keletihan.

No comments:

Post a Comment